Produkt Registrering

Få mest ud af dit BLACK+DECKER produkt

Det tager kun et øjeblik at registrere dit BLACK+DECKER produkt og få adgang til nyheder og produktopdateringer. Du kan også fortælle os din mening ved at skrive en anmeldelse. Vi vil gerne høre om dine tanker.

Trin 1 Tilføj dit produkt

Kender du allerede dit produktnummer? Godt!

Tilføj dit produkt

Dette produkt kan ikke blive fundet, prøv venligst igen.

Brug for hjælp? Søg på dit produkt herunder!

Intet matchende produkt fundet

Tilføj dit produkt

Hvordan du finder dit modelnummer

Et produkts modelnummer vil stå på æsken, manualen eller på undersiden/bagsiden af produktet.

Her er nogle eksempler:

howToFindManual

Dine produkter

Vær sikker på at dit produkt er fundet eller tilføj flere produkter til listen ved hjælp af felterne ovenover.

Trin 2 Din kontaktinformation

Der opstod et problem, prøv igen senere. Dobbelt konto-oprettelse
      Denne konto er endnu ikke blevet aktioveret. En mail er blevet sendt til din email adresse for at aktivere din konto.
      Vælg venligst et produkt at registrere

Trin 2 Din kontaktinformation

Trin 2 Din kontaktinformation

Er det ikke dig? Log ud

Der opstod et problem, prøv igen senere. Vælg venligst et produkt at registrere