KULLØS MOTORTEKNOLOGI

Giver dig mere styrke mellem hænderne

Det handler om præstation

Vores kulløse motorteknologi giver dig den ekstra styrke og driftstid som du har brug for til at klare ethvert projekt. Udfør selv de hårdeste opgaver med teknologi, der er designet til mere styrke og præstation.

Kulløs motorteknologi

Vores kulløse motorteknologi er udstyret med en kontaktløs elektronisk enhed, der reducerer friktionen og giver dig 50% mere styrke, 25% længere driftstid* og længere levetid på værktøjet. Alt dette fra en mindre, letvægtig motor som leverer en kompakt og hurtigt præstation. 

*vs BLACK+DECKER® BDCDD186

Ingen opgave er for stor

Den kulløse serie leverer 52Nm kraftfuld omdrejningsmoment og op til 1650rpm, så du har altid styrken til at gøre en opgave færdig, uanset hvor stor eller ambitiøs dit projekt er.

Bor nemt gennem hårde materialer

Højt præsterende slagfunktion med 28,000bpm borer nemt gennem murværk, beton og tegl*, gør det nemt at klare hverdags- og mere ambitiøse gør-det-selv projekter.

*slagfunktion kun på BL188 modeller

Uovertruffen kontrol

Gør din boring præcis med 24 momentindstillinger og 2 gears variabel hastighed. Skift helt enkelt indstillingerne så de passer til dit projekt, for ultimative kontrol af din boring og skruning.

Kompakt og letvægtig

Nå rundt alle steder uden problemer. Med det kompakte motor-design og letvægtige lithium-ion batteri er vores kulløse boremaskiner nemme at bruge, selv i trange områder og i højder.

Et system, uendelige muligheder

Vores kulløse boremaskiner bruger 18V lithium-ion batterier, som er kompatible med over 30 forskellige el- og haveværktøj i serien, alle en del af den fælles batteriplatform. Et system, uendelige muligheder.