Spar tid og få tid til hyggen og de gode stunder

Få weekenden tilbage

Få kontrol over din have og spar tid. Vores batteridrevne 36 V-sortiment af haveværktøj med udskiftelige litium-ion-batterier giver dig den kraft, du har brug for til at få arbejdet gjort hurtigt. Uanset om du vil slå græsset, beskære buske, klippe hækken eller udføre andre haveprojekter. Serien er perfekt, når du vil have mere tid til at slappe af og nyde din have med familie og venner.

En smuk plæne på ingen tid

Kom hurtigt gennem den ugentlige klipning med vores batteridrevne 36 V-plæneklipper. Det langtidsholdbare 2,0 Ah litium-ion-batteri og seks højdeindstillinger fra 30 mm til 80 mm hjælper dig med nemt at klare plænen. Med en batteridrevet plæneklipper skal du ikke bekymre dig om ledninger eller forlængerledninger, men blot slå græsset helt ubesværet. Den robuste base på 38 mm og den store opsamlingsboks på 35 liter gør plæneklipperen ideel til plæner på op til 300 m². Og når du er færdig, gør de integrerede foldehåndtag den nem at bære og opbevare i skuret.

Tykke hække, klippet og trimmet

Gør det let at arbejde med tykke grene og genstridige hække. Vores batteridrevne 36 V-hækkeklipper har POWERCOMMAND™ til præcisionsklipning med et tryk på en knap, uden at klingen sætter sig fast. Den dobbeltbladet 55 cm klinge med 22 cm klingeafstand, drevet af et 36 V litium-ion-batteri, skærer gennem tæt løv med høj hastighed. At kunne arbejde uden ledninger giver øget sikkerhed, og et sekundært håndtag giver dig al den komfort og kontrol, du har brug for til opgaven.

Tilvoksede områder klares nemt

Hold din have pæn og ryddelig med en batteridrevet 36 V Strimmer® græstrimmer. Et litium-ion-batteri, der altid er klar til brug, er kombineret med et E-Drive™-skæresystem med højt moment til høj hastighed. Du kan øge effekten på tilgroede områder eller sænke den ved lettere opgaver og opnå længere driftstider ved hjælp af Power Select-kontakten. Med 30 cm klippebredde får du hurtig og effektiv trimmet de tilgroede områder, og med Trim and Edge® er det nemt at skifte fra trimning til kantklipning for perfekte kanter. Der er også en teleskopstang til svært tilgængelige områder.

To redskaber i ét, total alsidighed

Med vores 36 V 2-i-1-løvsuger kan du vælge mellem at blæse blade og affald fra et område af din have eller støvsuge dem op i en opsamlingsbeholder. Det er det ultimative inden for alsidighed, det hele drevet af et litium-ion-batteri, der altid er klar til brug. Brug Power Select til at øge effekten ved fastsiddende materiale eller sænke den for længere driftstider.

Ét batteri. Flere redskaber. Sparer tid.

36 V litium-ion-batteriet giver dig den kraft og driftstid, du har brug for til at give din have ekstra kærlighed uden besvær med ledninger og forlængerledninger. Det hurtigt opladelige batteri kan bruges på skift i en lang række 36 V litium-ion-haveværktøj og POWERSERIES™ Extreme stavstøvsugerne. Det giver alsidighed, så du hurtigt og nemt kan gå fra opgave til opgave og få overstået to-do-listen på ingen tid.