3.6V Li-ion skruetrækkere

Vis din passion

Få styr på din hverdag med en BLACK+DECKER® Lithium-Ion skruemaskine

Uanset hvilke projekter, du har brug for at starte - eller afslutte - rundt om i hjemmet, kan du ikke slå en ledningsfri skruetrækker i at få arbejdet gjort. Vores seneste serie er ergonomisk designet for komfort og indeholder smarte funktioner til let tilgængelighed plus en række effektniveauer.

Gør dig det bekvemt

Med funktioner som et to-positions håndtag, der gør det muligt at skifte mellem et lige- eller pistolgreb, har skruemaskiner aldrig været nemmere at holde eller brug.

Kraft når du har brug for den

BLACK+DECKER® 3,6 V hurtigskruetrækkeren er det perfekte værktøj til at alle de mindre opgaver derhjemme. Den hurtige opladningsteknologi gør skruetrækkeren klar til brug på kun 15 minutter med tilstrækkelig kraft til at skrue op til 100 skruer – eller 500 skruer efter 30 minutter*. Så kan du ordne et møbel, bygge en bogreol eller løse alle mulige andre små opgaver derhjemme. Hurtigskruetrækkeren leveres i en førsteklasses hardcase, der er designet til at passe perfekt i en køkkenskuffe, så den er lige ved hånden til din næste opgave.

*Afhænger af USB-opladerens kapacitet.

Gør mere

Trange pladsforhold er ikke noget problem. Et vinkel-tilbehør giver dig mulighed for at bruge otte forskellige drejelige positioner. Alt for mørkt? Blot tænd LED arbejdslyset.