Damprensere

Damprens på flere måder end én

Det ultimative i alsidig damprengøring

Gør husarbejde til lette opgaver med vores Steam-Mop™ serie. Lettere og mere kraftfulde, dræber de 99,9% af alle bakterier ved hjælp af bare vand. En indbygget håndholdt damprenser giver dig ultimativ fleksibilitet, mens den nye SteaMitt™ giver dig kraftfuld damp ved hånden og revolutionerer overfladerengøring i hjemmet. Plus, Steam burst-funktionen giver dig en kraftfuld dampskud til at klare det hårdeste fedt og snavs på ingen tid.

Rengør mere end kun gulve

Med Autoselect® teknologi kan du justere din steam-mop til den passende mængde damp baseret på den overflade, du gør rent - hvilket gør det sikkert og nemt at rengøre enhver form for forseglede hårde gulve, herunder træ, fliser, vinyl og sten. Få en ekstraordinær rengøring for mere end blot dine gulve ved at skifte fra en steam-mop til en alsidig håndholdt damprenser med variabel damp. Håndter spejle, fliser, møbler og meget mere.

8 in 1 Complete Steam Cleaning System being used in hand.

Kraften ved damp i dine hænder

Glem uhygiejniske karklude og skrappe kemikalier - vores revolutionære SteaMitt™ giver dig kraften ved damp til dine hænder. Fra køkken overflader og kogeplader til brusebad søre og høje stole, nyd den ultimativ fleksibilitet med et nemt design og klar snavs med lethed og dræb 99,9% af bakterier ved hjælp af ren postevand. SteaMitt™ indgår som et tilbehør til d udvalgte steam-moppe, og som en decideret håndholdt damprenser.

8 in 1 Complete Steam Cleaning System being used for cleaning floor.

Dræber 99.9% af alle bakterier uden kemikalier

Ikke flere kemikalier og dyre produkter - vores damprensere skære igennem fedt og snavs og dræber 99,9% af alle bakterier* ved hjælp af blot postevand. Og med kun 15 sekunder opvarmningstid, skal du blot fylde tanken og du er klar til at gå i gang.

*En BLACK+DECKER® Steam-Mop™ vil dræbe 99.9% af almindelige indenørsbakterier, så som Salmonella og E Coli. Forudsat at gulvfladen er tydeligt rengjort og at moppen bruges som anvist i brugsanvisningen.

Deltafod til alle husets hjørner

Med deltafoden kan du rengøre alle hjørner i dit hus med vores nye damprensere. Skift hurtigt og nemt til deltafoden, og få det hele til at se godt ud. Brug deltafodsdamperen**, og fjern snavs selv i svært tilgængelige områder.

**ekstra dampklude fås separat.

Mere damp til bedre rengøring

Vores nye damprensere har 40% mere damp* end tidligere modeller til til at klare fedt og snavs med lethed. Og når du har brug for ekstra kraft, skal du blot trykke på den nye Steam Burst pedal og målrette en kraftig stråle af damp mod virkelig genstridige pletter og snavs.

*40% mere damp på den højeste damp indstilling sammenlignet med BLACK+DECKER® FSMH1621.

Letvægtig design og nem at bruge

Kom nemt rundt om møbler og ind i snævre rum, takket være den drejelige styring og det ergonomisk 180° drejelige hoved. Vores strømlinede design er 20% lettere end tidligere modeller, så rengøringen bliver hurtigt udført og du har mere tid til de ting, du nyder.