Plæneklippere

Den nemmeste plæneklipning

Kom hurtigt gennem plænen

De færreste af os nyder at slå græs, men vi elsker en pæn og ryddelig plæne, hvor vi kan slappe af, lege og have gæster. Vores sortiment af plæneklippere er udviklet til at gøre klipningen så hurtig og nem som muligt. Med alle de funktioner, du har brug for til fremragende manøvredygtighed og bekvemmelighed, får du tryghed til at klare plænen på kortere tid, så du kan vende tilbage til alle de ting, du elsker.

Batteridrevet, problemfri

Kom hurtigt gennem den ugentlige græsklipning med absolut frihed. Denne batteridrevne plæneklipper er en del af vores populære 36 V litium-ion-system, der giver dig mulighed for at slå din plæne uden at skulle bekymre dig om kabler og ledninger. Batteriet oplades hurtigt og kan bruges på skift i en lang række haveredskaber, så du hurtigt kan gå fra opgave til opgave og få overstået todo-listen i en fart. Der er også en rummelig opsamler på 35 liter, så du ikke behøver at tømme så tit.

Rotary control handles feature of feature of Electric mower 17 inch lawn pivot control handle.

Hjørner og kurver, uden besvær med EasySteer™

Aldrig har det været nemmere at komme rundt om hjørner, kurver og forhindringer. Med det ergonomiske EasySteer™-håndtag, der svinger fra venstre til højre, kan plæneklipperen lave tætte manøvrer tæt og komme længere ud til kanten, så plænen bliver pænere. Højtydende klinger forbedrer klippeeffektiviteten og opsamlingen med op til 80 %*, mens den store 50 liters opsamler kræver færre tømninger. Alt sammen betyder, at du sparer tid, og at det går hurtigere.

*Sammenlignet med vores tidligere plæneklippersortiment. 34 cm enheder giver 70 % bedre opsamling.

Kompakt og let, nem at komme rundt med

Denne kompakte elektriske rotorklipper er ideel til mindre haver. Den er kun 36 cm bred, så den er nem at komme rundt med og opbevare i skuret. Alligevel har den en stor opsamler på 35 liter, så du kan bruge mere tid på at klippe plænen og mindre tid på at tømme græs. Du kan vælge mellem tre højdeindstillinger til en lang række forskellige græsforhold og 1.000 W effekt. Selv de mindste plæner er hurtigere og nemmere at slå, så du sparer tid og kræfter.