POWERCOMMAND

Det er i Dine Hænder

Lige hvad du har brug for ved et tryk på en knap

Hold din have pæn og ryddelig med ultimativ kontrol. Vores nye sortiment af batteridrevne haveredskaber med POWERCOMMAND™ knappen giver dig den hjælp du behøver for at få opgaver gjort hurtigere. Og fordi de er en del af 18V eller 36V Lithium-ion familien, vil du heller ikke være nødt til at bekymre dig om ledninger.

Skær gennem blokeringer

Tykke grene og buske kan forårsage blokeringer eller endda skader på klingen. Et tryk på knappen på en POWERCOMMAND™ hækkeklipper løser dette problem, ved at aktivere langsommere, mere kraftfulde snit til at fjerne blokeringer uden at skade værktøjet eller hæk. Vælg den rigtige sværdlængde og batterikapacitet til din forestående opgave.

Kontroller tråden

Et tryk på knappen på en POWERCOMMAND™ græstrimmer fodrer automatisk din tråd, så du fortsætte med at trimme uden at stoppe for at justere spolen. Brug flip-til-kant mekanismen og kantstyrehjulet til at skabe præcise græsplænegrænser. Og med Power Select, kan du øge kraften ved tilgroede arealer eller reducere kraften ved lettere opgaver for at maksimere driftstiden.

Opgrader din styrke

Klumper af blade, løv mellem sten - Det er svære at flytte. Et tryk på knappen på en POWERCOMMAND™ løvsuger øger kraften med 20% og giver en lufthastighed op til 209 km/t, så du kan gøre kort proces med det mest stædige haveaffald.