Robotplæneklipper

Læn dig tilbage, slap af og klip græsset

Robotplæneklipper

Skift til en robotplæneklipper fra BLACK+DECKER®, så vender du aldrig tilbage til en traditionel plæneklipper igen. Med høj præcision og effektiv ydeevne, kan du med et tryk på en knap nyde din tid i haven i stedet for knokle med at vedligeholde den.

Uanset vejret sørger BLACK+DECKER® BCRMW121, BCRMW122 og BCRMW123 for din græsplæne altid står velplejet på den absolut bedste måde.

Garage til din robotplæneklipper

Den medfølgende* Robot Home-garage beskytter din plæneklipper mod vejr & vind.

*Kun BCRMW123-modellen.

Robot Connect (GSM/GPS)

Med et GSM-modul kan BCRMW123 spores, skemalægges og overvåges med et klik på en knap fra enhver enhed med internetadgang.

Tyverisikringsfunktionen "Find min robot" sikrer hurtig og nem lokalisering af den manglende plæneklipper i realtid, så der hurtigt kan reageres, når ejeren opdager det.

Robot Connect (GSM/GPS) funktioner er kun tilgængelige på engelsk.

Service og support

For at gøre installationen af din robotplæneklipper enkel, kan du se vores installationsvideo eller instruktionsmanual. Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os for support.

Det er nemt og enkelt at klippe din græsplæne

BLACK+DECKER® robotplæneklippere kan nemt og enkelt betjenes fra B+D MOWER app, så er du sikret ultimativ brugervenlighed. Indstil en tidsplan for din klipning, se historik og betjen manuelt din plæneklipper via Bluetooth®.

Med BCRMW123 er det lettere end nogensinde at klippe din græsplæne - bare spørg Alexa*.

*Robot Connect (GSM/GPS) funktioner er kun tilgængelige på engelsk.

En fejlfri græsplæne uanset vejret

BLACK+DECKER® Robotplæneklippere er IPX4 vejrbestandige - så du kan nyde en velplejet plæne uanset vejret. BLACK+DECKER® Robotplæneklippere har ikke regnsensorer, da de undertiden kan give falske aflæsninger og få plæneklipperen til at fungere uventet.