Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker indoor

reviva™

Stykke for stykke, flaske for flaske, forvandler vi affald til en mulighed for en grønnere fremtid.

BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle with storage box is placed in the room.

Tid til forandring – tid til nyt værktøj

Mød reviva™ fra BLACK+DECKER®, verdens første bæredygtige elværktøj. Til dig, der vil bygge et bedre hjem og en bedre planet. Vi forventer at forvandle mere end 10 MILLIONER¹ engangsplastflasker² fra havet og vores lossepladser til bæredygtig elværktøj. Motorhuset i reviva™ er fremstillet af Tritan™ renew, der består af 50% certificeret genanvendt materiale³.

reviva™-livscyklus

1. Engangsplastflasker²

2. Formstøbt reviva™ motorhus

3. reviva™-produkter til DIY projekter i hjemmet

4. Genanvendes til andre formål

Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker outdoor with couple chatting

Vores engagement i en bæredygtig fremtid

Hos Stanley Black & Decker arbejder vi hen imod at blive ECOSMART™. Det betyder, at vi er forpligtet til at forbedre bæredygtigheden i vores aktiviteter, vores produkter, vores samfund, hos vores leverandører og for vores kunder. Derudover betyder det, at vi er opmærksomme på vores bæredygtighedsinitiativer, og at vi prioriterer at opretholde en åben dialog med alle vores interessenter.

BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle with storage organizer is placed on the floor.
A man is holding a drill from the BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle.

Ofte stillede spørgsmål

  Med en livsstil, der bliver mere miljøvenlig, ved vi, at vores kunder er på udkig efter mere bæredygtige løsninger til deres hjem. BLACK+DECKER® har forpligtet sig til at skabe en mere bæredygtig fremtid, og introduktionen af reviva™-serien er et stort skridt på denne rejse.

  Ja, reviva™-serien er fremstillet af Tritan™ Renew, som er lige så robust og modstandsdygtig som standardplast.

  Tritan™ Renew er et 50 % certificeret genanvendt materiale, der er fremstillet af Eastman,  og som er fremstillet af genanvendte engangsplastflasker, der er blevet indsamlet eller genvundet fra lossepladser eller havet.

  Tritan™ Renew fremstilles ved hjælp af Advanced Circular Recycling, også kendt som molekylær genanvendelse. I modsætning til mekanisk genanvendelse omdanner molekylær genanvendelse plastaffald fra engangsaffald til grundlæggende byggesten, som derefter bruges til at fremstille holdbare, højtydende materialer. Denne proces reducerer brugen af fossilbaserede ressourcer og reducerer udledningen af drivhusgasser, samtidig med at den leverer samme ydeevne som nye plastmaterialer og miljømæssige fordele som 50 % genanvendt indhold.

  reviva™-serien er udviklet til at levere fremragende ydeevne, pålidelighed og driftstid, der svarer til eller er bedre end eksisterende modeller.

  Det genanvendte materiale er certificeret ved hjælp af en tredjeparts massebalanceproces (via ISCC).

  Ja, materialet de er lavet af (Tritan ™ Renew) er 100 % genanvendeligt. For at returnere produkterne til genbrug skal du besøge din nærmeste genbrugsstation

  Det integreret reviva™  batteridesign gør det enkelt at gøre værktøjet klar til genanvendelse.

  Vi er i gang med at udarbejde og implementere programmer til genanvendelse af batterier og udtjent værktøj, og vi vil snart lægge flere oplysninger ud på dette websted, så du kan se, hvad der i øjeblikket er tilgængeligt her.

  reviva™-emballagen er fremstillet af 100 % genanvendt karton og er derfor 100 % genanvendelig.

  reviva™-serien er vores seneste skridt i retning af at skabe mere bæredygtige produkter i overensstemmelse med vores virksomheds strategi for miljø, sociale forhold og god selskabsledelse (ESG).

  Som en del af Stanley Black & Decker har vores ESG-strategi fokus på 'Innovating with Purpose', hvor vi sigter mod at designe produkter til cirkularitet på tværs af materialevalg, brug og overvejelser vedrørende udtjente materialer med et kortsigtet mål om 100 % genbrugelig, genanvendelig eller komposterbar emballage inden 2025.

  I 2018 indgik Stanley Black & Decker et samarbejde med førende virksomheder og regeringer om at underskrive New Plastics Economy Global Commitment, et initiativ fra Ellen MacArthur Foundation og FN’s miljøprogram. Eastman – producenten af Tritan™ Renew – er også medunderskriver af New Plastics Economy Global Commitment.

  Stanley Black & Deckers formål – For those who make the world – hjalp med at lancere en ESG-strategi, der knyttede virksomhedens formål sammen med FN’s mål for bæredygtig udvikling. Selvom virksomheden altid har haft et dybt engagement i virksomhedens sociale ansvar, afspejlede ESG-strategien, der blev født i 2017, virksomhedens bredere ambition om at bidrage til at skabe en mere bæredygtig verden.

  Strategien fokuserer virksomhedens indsats på tre grundpiller: At styrke producenterne, innovere med formål og skabe en mere bæredygtig verden. I 2030 planlægger Stanley Black & Decker at gøre det muligt for 10 millioner skabere og producenter at trives i en verden i forandring, at forny vores produkter for at forbedre livet for 500 millioner mennesker og være CO2-positive i deres globale aktiviteter, hvilket betyder, at deres CO2-opsamling er større end deres CO2-udledninger. Få mere at vide om vores ESG-strategi ved at besøge vores seneste rapport om miljø, sociale forhold og god selskabsledelse her.

  [1]Baseret på en 3-årig global prognose for reviva™-produkter i produktion
  [2]Antaget, at en 0,5 l engangsplastflaske i gennemsnit vejer 10,3 g
  [3]Genanvendt materiale certificeres gennem en tredjeparts massebalanceproces