BHFEA420J-QW
14,4V 2-i-1 stavstøvsuger med indbygget 2Ah-batteri

Produkt oversigt

Brug lidt ekstra kraft i din rengøringsrutine med POWERSERIES+™ stavstøvsugeren fra BLACK+DECKER®. Denne alsidige, batteridrevne stavstøvsuger leverer 25 % mere opsamling* og op til 38 minutters driftstid uden tab af sugeevne, så du kan præstere optimalt i længere tid. Takket være den smarte FloorSense-teknologi tilpasser POWERSERIES+™ automatisk sin hastighed til gulvtypen, øger sugestyrken på dybe tæpper eller skifter til ECO-tilstand til lettere opgaver. Det effektive system er også med til at spare på batteriet, så rengøringen kan tage længere tid. En indbygget opladningsindikator giver dig besked, når støvsugeren skal genoplades. Du har fuld kontrol, en lang gulvforlængelse og integreret LED-lys, der giver dig maksimal rækkevidde og udsyn på steder under sofaen eller sengen, der er svære at rengøre. Gulvforlængeren kan tages af, så din POWERSERIES+™ forvandles til en kraftfuld 2-i-1 håndstøvsuger til besværlige og høje områder. En stor aftagelig 500 ml støvbeholder, der er nem at tømme, betyder mere støvsugning og mindre tømning, mens det cykloniske filtersystem adskiller store partikler fra fint affald, hvilket reducerer tilstopning og optimerer ydeevnen. Filteret, der er nemt at rengøre, sikrer også konstant effektiv drift. POWERSERIES+™ er intuitiv at bruge og har et rengøringsvenligt filter der er nemt at fjerne, og et praktisk spaltemundstykke til at klare selv de trangeste områder. Til praktisk opbevaring leveres BHFEA420J med et praktisk vægbeslag. Denne model har et indbygget 14,4V 2 Ah-batteri, der giver fremragende allround-ydeevne og driftstid.\n* Sammenlignet med BLACK+DECKER® SVA420B

Ekstra funktioner

  • Cyklonisk funktion drejer støv og snavs væk fra filteret, så sugekraften forbliver stærk og giver langvarig overlegen ydeevne.
  • Elektrisk bankejern designet til at fjerne genstridigt snavs fra både tæpper og hårde gulvoverflader.
  • Gennemsigtig beholder på 500 ml, der er nem at tømme - og det er let at se, når den skal tømmes - bare tag den med hen til skraldespanden, og hæld snavset ud i én bevægelse. Det er ikke nødvendigt at røre ved snavset

Indeholder

  • (1) Spaltemundstykke
  • (1) Oplader med stik

Specifikationer

Batterikapacitet
2 Ah
Produktvægt
2.6 Kg
Watt-time
28.8 Wh
Spænding
14.4 V
Strømkilde
Trådløs

Support

Warranty

  • 2 års garanti

Vi har fuld tillid til kvaliteten af vores produkter, og vi reparerer gratis eventuelle defekter på grund af fejlbehæftede materialer eller forarbejdning inden for den angivne garanti.

Læs mere

Service

Vi træffer omfattende foranstaltninger for at sikre, at alle vores produkter er fremstillet i henhold til de højeste standarder og opfylder alle relevante branchebestemmelser.

Support Manual