Vores EcoSmart vision - at være en bæredygtig virksomhed ved at fremme globale forvaltningsordninger på tværs af hele værdikæden - omfatter bæredygtige overvejelser for vores produkter. EcoSmart hjælper os med at danne en ny produktdesignproces til at hjælpe med at reducere miljøpåvirkningen af vores produkter uden at gå på kompromis med kvalitet og værdi.

Vi tager vores forvaltningsordningsansvar meget alvorligt, og medlemskab af disse returordningerne er hvor det er muligt forbundet med vores globale markeder for batterier, End Of Life produkter og emballage og fremhæver vores statsborgerskabsengagement. I vores europæiske funktioner disse omfatter følgende ordninger BudgetPack, Synergy Compliance, We3 Compliance, Recupel, Bebat, Stibat, GRS, WEEE, Ireland og ERP. Medlemskab af disse Indsamlings-/ End of Life returordninger sikrer også, at vi lever op til vores producentansvar og juridiske forpligtelser i hele Den Europæiske Union.

Alle de batterier, der er nedslidte, indsamles og genanvendes af godkendte genvindingsvirksomheder. I de fleste tilfælde vil materialerne der bliver udvundet af denne proces blive genbrugt i nye batterier. Stanley Black & Decker tager værktøj tilbage til reparation og renovering, for at reducere mængden af affald, der kunne gå direkte til deponering. Hvor det er relevant bliver dette værktøj renoveret og solgt til offentligheden gennem vores netværk af fabriksudsalgsbutikker.