FÅ ET 2.0 BATTERI MED i KØBET

Køb et valgfrit 18V produkt POWER CONNECT fra BLACK+DECKER hos Bauhaus, og upload din kvittering her, så sender vi dig et ekstra batteri med i købet*.

LÆS MERE

VIND en robotplæneklipper fra BLACK+DECKER!

Deltag i konkurrencen og få muligheden for at vinde en robotplæneklipper inkl. garage & Robot Connect (GSM/GPS). Model BCRMW123.

Du konkurrerer på MyBLACK+DECKER: Log ind eller registrer dig på MyBLACK+DECKER. Klik på kampagnebanner. Udfyld alle påkrævede felter i formularen. Klar!

JEG ER REGISTRERET PÅ MY BLACK+DECKER

JEG ER IKKE REGISTRERET PÅ MYBLACK+DECKER

En ny form for rengøring

Nogle gange kan hverdagen være en smule langhåret, men med en BLACK+DECKER kæledyrsstøvsuger behøver huset ikke at være det. Få hurtigt gjort kål på det løse pels i hjemmet. Fordi livet er til for at leve, ikke gøre rent.

Se mere om støvsugere til kæledyr 

Bring The Family Together

Et 18V Lithium-Ion batterisystem, uendelige muligheder. Med et batteri, der giver kraft til over 30 ledningsløse værktøj til dine gør-det-selv og haveprojekter, er du klar til ethvert projekt.

LÆS MERE

Dampkraft ved dine fingerspidser

Sig farvel til uhygiejniske karklude og hårde kemikalier - vores revolutionerende SteaMitt damprenser giver dig dampkraft ved fingerspidserne. Fra køkkenoverflader til brusedøre, ny den ultimative fleksibilitet og frihed mens du gør rent. Designet med brugervenlighed i mente, skærer du lige igennem al snavns og dræbe 99,9% af alle bakterier kun ved brug af postevand.

Lær mere om SteaMitt