El-Have Redskaber - 2012 Græstrimmere - BLACK+DECKER™ 2012 Græstrimmere

2012 Græstrimmere


Hvad skal du se efter i en græstrimmer


Trimme overskydende græs som vokser mod en mur, hegn, blomsterbedet eller sti giver græsplæne pæne kanter og nydelig finish. Vanskelige områder omkring hække, hegn og træer, samt over tilgroet bede, er vanskelige at nå med hånden - og det er svært at få en ensartet snit længde.

En græstrimmer er svaret. Designet til at være let og fleksibel, disse haveredskaber takler de vanskeligste områder på kort tid.

Lær mere om at vælge rigtig græstrimmer ...


  • Hvordan fungere græstrimmere?
  • Klippebredde og tråd størrelse
  • Højde og håndtag

[NYHED: Let og kraftfuld græsstrimmer serie, enkelt eller dobbelt håndtag]Hvordan fungerer græsstrimmereElektriske og batteridrevne græstrimmere er ideel til at holde haven pæn. De klipper gennem højt græs og ukrudt ved hjælp af en linje af nylonsnor, snurre og skære sig igennem vegetation med meget høj hastighed.

Elektriske græstrimmere og batteridrevne trådløse græsstrimmere er lette og nemme at håndtere. Du kan bruge dem hvor som helst, på alle typer af græsplæne og vegetation.

Benzin trimmere anbefales til brug ved tæt bevokset og mindre tilgængelige områder. De er tungere og voldsommere at betjene, de er støjende og røg udslip - plus de har brug for regelmæssig påfyldning med benzin. Men med de nye trådløse værktøjer til rådighed har de samme ydeevne som tidligere kun kunne opnås gennem benzin.

Nogle modeller kræver, at du skifter tråden ud, når det bliver slidt, mens andre anvender en spole, med automatisk trådfremføring, indtil den til sidst løber ud. Der varieres mellem tre generelle føde mekanismer fra bump til manuel og AFS (automatisk trådfremføring).

Bump fodre græstrimmere ved brug af en fjeder under spolen. Når du trykker på eller støde hovedet mod jorden kommer der mere tråd ud. Automatisk trådfremføring levere mere tråd, når det bliver for kort, og manuel kræver, at du stoppe maskinen sætter ny tråd på spolen.

[NYHED: BLACK+DECKER™ ® Elektrisk græstrimmer sortiment - lette og nemme at bruge, hvor som helst.]Klippebredde og tråd størrelseDet er vigtigt at vælge den rigtige græstrimmer baseret på de områder, du ønsker at trimme. Skal du trimme store græs arealer, og kraftig tilgroede bede, eller som en kant værktøj til stier?

For stærkt tilgroede arealer, skal du vælge en trimmer med stor klippebredde. (Jo større klippebredde, jo mere kan klippes på én gang.) Græstrimmere med mindre klippebredde er lettere i vægt og mere manøvredygtige, især hvor det er svært at komme til.

Trimmertråden kan være fastgjort til græstrimmeren på en række forskellige måder. Med nogle modeller, skal du udskifte den slidte tråd med en ny, når den ikke længere er lang nok. Andre indbefatter en integreret spole.

En version har automatisk trådfremføring som sikre timers kontinuerlig trimning, den anden bump feed system. Når du har brug for mere linie, trykker du hovedet af maskinen mod jorden og tråden føres automatiskn frem. Originale trådspoler, giver maksimal pålidelighed - hvilket gør tråden mindre tilbøjelig til at knække eller blive filtret.

[NYHED: BLACK+DECKER™ græstrimmer sortiment med nem, automatisk bump mekanisme trådfremføring]Højde og håndtagNår det gælder om at vælge den rigtige græstrimmer, er det vigtigt den føles behagelig at bruge. Har den den rigtige højde, bør græs trimning være nemt, effektivt og ubesværet.

Nogle modeller leveres med teleskopskaft, andre er designet til at være mindre og mere ergonomiske. Det afhænger i høj grad af størrelsen og typen af ​​have område, du vil arbejde på.

De mindste og letteste maskiner kan bruges med én hånd - nogle elektriske græstrimmere faktisk designet til kun at have et håndtag. Dobbelt håndtag græstrimmere giver øget balance og komfort, især for større eller lidt tungere modeller.

Dette er især nyttigt, hvis du bruger en græsstrimmer i lange perioder, det andet håndtag giver dig mulighed for at stabilisere og styre trimmeren uden at blive træt.

[NYHED: BLACK+DECKER™ ® elektriske Græstrimmer serie er designet og konstrueret til flotte resultater, hurtigere.]