El-Have Redskaber - 2012 Plæneklippere - BLACK+DECKER™ 2012 Plæneklippere

2012 Plæneklippere


Vælg den korrekte størrelse plæneklipper


Har din plæneklipper set bedre somre? Måske har du flyttet til et nyt hus, med en meget større have. Eller ønsker at skifte fra benzin til el for øko grunde.

Ud over græsplænens størrelse og form, er det vigtigt at overveje, hvilken type plæneklipper der passer bedst til dig og din have. Teknologi gør det muligt at klippe længere og tømme mindre, klippe helt til kant og tackle højt fugtigt græs, uden at gå i stå ...

Hvad er du på udkig efter i en plæneklipper?
  • Valg af en plæneklipper
  • Match haven størrelse
  • Tænk over styrken
  • Få den rigtige finish
NYHED: BLACK+DECKER™ ® EMAX rotorklipper sortiment: Få de flotteste finish, hurtigereYderligere information

En sund græsplæne giver en smuk have. Den bedste måde at opnå en god udseende græsplæne er at klippe plænen regelmæssigt - (. Plænepleje) samt kantning, trimning, næring vanding og luftning

Det betyder, at vælge den rigtige type plæneklipper til din have. Der findes tre hovedtyper fra: Cylinder, Rotor og Luftpude plæneklipper.

Cylindermaskines knive roterer lodret og producere et sakse-lignende snit. Rotorplæneklippere bruge en hurtig bevægelses kniv, som en le, for nemt at håndtere de fleste typer af græsplæne terræner - selv skrånende bakker. Hover plæneklippere flyder over overfladen af græsset i en lomme af luft, i stedet for at kører på hjul.

NYHED: BLACK+DECKER™ ® EMAX elektrisk rotorplæneklippere, designet og konstrueret til store resultater, hurtigereMatch haven størrelse

Størrelsen på din græsplæne er en vigtig faktor, når du vælger en plæneklipper.

Let og behagelig at bruge, elektriske plæneklippere er ideelle til små, mellemstore og visse store græsplæner. De tilbyder fremragende værdi for pengene, der kombinerer høj effekt med ekspert efterbehandling.

Kan let skære gennem langt fugtigt græs med meget lille indsats, el-plæneklippere er rolige og røg-fri. Dette gør dem en forureningsfri, både for miljøet og dine naboer.

At vælge den rette type af haven plæneklipper omfatter at få den korrekte klippebredde. Dette er baseret på, hvor mange kvadratmeter græsplæne du nødt til at slå:

  • 32cm op til 300 kvm32cm for up to 300sqm
  • 34cm op til 450 kvm
  • 38cm op til 600 kvm
  • 42cm op til 800 kvm
Jo bredere plæneklipper, jo mindre tid vil det tage at klippe græs - dog vil en større plæneklipper kræve nøje manøvrering omkring hjørner eller kanter. Andre ting at overveje, sammen med haven størrelse, terræn og klima, er hvilken type græs vokser der, og hvor hurtigt.
NYHED: BLACK+DECKER™ ® EMAX rotorklipper sortiment - der dækker 300kvm til> 800kvm, for alle størrelse plænerTænk over styrken


Elektrisk eller benzin plæneklipper - hvordan kan du beslutte dig? Valg af strømkilde til have plæneklippere afhænger af typen og størrelse af din have.

Benzin plæneklippere passer måske til større plæner, men kræver mere vedligeholdelse (eftersyn, smøring, filter ændringer.) De er typisk dyrere at købe, er tungere at håndtere og mere støjende at betjene

Lav vægt, støjsvag og nem at passe, el-plæneklippere er ideelle til regelmæssig brug i en privat have. Mere miljøvenlig og som kræver meget lidt vedligeholdelse, kan elektriske plæneklippere også nemt justeres til den ønskede klippehøjde.

Du har brug for let adgang til en udendørs strømkilde, men der vil ikke være nogen røg, støj eller vedligeholdelse at slås med. Hurtig tip: Vælg en elektrisk plæneklipper model med et smart kabel håndtering og stik direkte på maskinen - det holder ledningen sikkert væk fra din klippe sti og filtrer ikke sammen, når den pakkes sammen ..

NYHED: BLACK+DECKER™ ® EMAX rotorklipper sortiment - let, stille og røg-friFå den rigtige finish

Have plæneklippere er designet til at håndtere alle typer af græs og klippe højder, men når det kommer til de kanter, er det ikke nær så ligetil.

Opnåelse af en tæt, pæn finish på haven græskanter, mens du klipper. Nogle elektriske plæneklippere kan klippe op kanten uden at skulle vinkle maskinen.

Opnåelse af en tæt, pæn finish på haven græskanter, mens du klipper. Du spare tid og har ikke brug for saksen efterfølgende. Nogle elektriske plæneklippere kan skære op til lukkede og over åbne kanter, med total stabilitet - og ingen grund til at slå i en vinkel.

At være i stand til at navigere på en mere tricky græsplæne terræn, komfortabelt, er en anden vigtig faktor når de vælger en plæneklipper. Have forhindringer, såsom buskads der vokser til orden og havemøbler, er kendt for at forårsage efterbehandling, hvis du ikke kan nemt nå dem.

Nogle elektriske plæneklipper modeller har et lavt profil design for at komme ind på trange steder. Med Easy-højdejustering indstillinger kan du skifte på farten, ved et tryk på en knap eller håndtag. Plæneklipper håndtaget kan også foldes væk for ultra kompakt opbevaring

NYHED: BLACK+DECKER™ ® EMAX rotorklipper sortiment - for en hurtig, jævn, up-to-the-edge cut hver gang