El-Have Redskaber - 2012 Hækkeklippere - BLACK+DECKER™ 2012 Hækkeklippere

2012 Hækkeklippere


Hvordan vælger man den perfekte hækkeklipper


Tager det lang tid at klippe sig igennem en kompakt hæk med tykke grene? Samt se uformelig ud. Hvis man ikke klipper sin hæk regelmæssigt, kan hækken komme ud af kontrol og tager dobbelt så lang tid at trimme tilbage igen.

Istedet for at bruge en saks, hvorfor så ikke overveje at bruge en hækkeklipper i stedet. Ud over at være mere kraftfuld og lettere at bruge end saks, gør hækkeklippere alt det grove arbejde, som du ikke behøver at gøre.

Hvis du allerede ejer en hækkeklipper, hvorfor så ikke opgradere til en ny model som vil bidrage med at få arbejdet gjort hurtigere og mere effektivt. Takket være nye teknologier, tilbyder de seneste hækkeklippere større komfort, kontrol og styrke. Brug denne vejledning til at sikre, at du får mest ud af din hækkeklipper.

Hvad kigger du efter, når du skal have en hækkeklipper

  • Sværdlængde vs. vægt
  • Styrke
  • Unikke features
  • Sikkerhed

[NYHED: BLACK+DECKER™S Hækkeklipper serie, er designet til flotte resultater, hurtigere ]Sværdlængde vs. vægtHække er et godt alternativ til et hegn som en have grænse, samt den tilføjer naturlig struktur, og de skaber også et levested for dyreliv. Men havens hække har brug for regelmæssig vedligeholdelse for at blive se smart.

Tykke, tilgroede eller naturligt store grene er næsten umulige at klippe over med en håndsaks: Hvis du kan klippe igennem alle grenene, vil det tager timer at afslutte jobbet.

Hækkeklippere er perfekte værktøjer når hækken skal klippes, den tilbyder en hurtig og nem løsning. Men det er vigtigt at vælge den rigtige model. Så sværdlængde og tandafstand matcher din hæk.

Kvalitet, skarphed og holdbarhed er nøglen til det perfekte snit. Et skarpt sværd, des renere snit, jo længere sværdet er, jo hurtigere vil du blive færdig med opgaven. Men hvis du kun har et lille hæk, er det nemt at klippe mere af hækken, end du har planlagt. Vælg den rigtige længde baseret på tykkelsen af din hæk for at sikre de bedste resultater.

Tandafstanden måler afstanden mellem tænderne for at bestemme tykkelsen af snittet. Jo bredere tandafstand des større grene er den i stand til klippe.

Vigtigst er det, at sikre vægten af hækkeklipperen føles behagelig at holde på - så du kan arbejde med den i lange perioder og i skæve vinkler. Vælg et større håndtag for mere balance og kontrol, det sikre at vægten bliver minimeret fra skuldrene under drift.

[NYHED: BLACK+DECKER™ ® Hækkeklippere med metalliske vinklede knive: Super skarpe, robuste og holdbare]StyrkeAt vælge den rigtige hækkeklipper som har den optimale styrke er vigtig. Uanset om der er tale om elektriske, kabelfrie eller benzin, er der nogle vigtige faktorer at overveje.

Elektriske hækkeklippere er lette, stærke og tilbyder "strøm på og klar til brug" den er brugervenlig og let at opbevare. Sørg for, at der er nok ledning til at arbejde langs hele hækken.

Batteridrevne hækkeklippere er kabelfrie, den ultimative frihed. Let og kraftfulde, kan de bruges overalt - selv til at klippe de kraftigste grene over. Kabelfri ydeevne er fantastisk, med fremragende driftstid og ingen skadelige emissioner.

Selvom der tilbydes højere effekt, har benzin hækkeklippere tendens til at være sværere at bruge end elektriske modeller. De er tungere, mere støjende og røg udslip i drift. Starter motoren med en træksnor er ikke nær så let som en kontakt.

Uanset hvilken type hækkeklipper du beslutter dig for, skal du også huske at teste balancen i maskinen.

[NYHED: BLACK+DECKER™ ® kraftige elektriske og batteridrevne hækkeklippere, der giver enestående ydeevne]Særlige featuresNogle elektriske hækkeklippere kommer med en række særlige funktioner, der forbedrer komfort, kontrol og sikkerhed. Disse omfatter ny klippe teknologi, ergonomisk udformede håndtag og perfekt afbalanceret vægtfordeling.

E-Drive ®-teknologi giver batteridrevne hækkeklippere høj effekt og effektivitet, og samtidig forhindre maskinen i at gå i stå. Mekanisk oplagrede energi, gør det muligt at skære gennem hårde grene med absolut lethed.

Nogle elektriske hækkeklippere er konstrueret så vægtfordelingen mellem sværd og skaft, er i optimal balance og giver følelse af sikkerhed - især når der klippes i lodret position.

Designet minimere belastningen på arme, skuldre og ryg, og gør det nemmere at håndtere maskinen samt giver øget fleksibilitet, Det giver dig fuldstændig kontrol under drift.

[NYHED: BLACK+DECKER™ ® Elektriske og Kabelfrie hækkeklippere - er udviklet med ydeevne, brugervenlighed, lang levetid for øje]Sikkerhed førstNår du bruger en hækkeklipper i haven, skal du bruge det rigtige sikkerhedsudstyr. Beskyttelsesbriller beskytter øjnene fra flyvende grenstumper.

Nogle elektriske hækkeklippere har en række sikkerhedsfunktioner indbygget i designet. En dobbelt kontakt sikrer hækkeklipperen kun kan arbejde med begge hænder på håndtagene, samt forhindrer utilsigtet igangsætning.

Smart kabelstyring holder kablerne væk fra hækken når der klippes, og kabelfastholdelseselementet forhindrer utilsigtet frakobling. Lav profil håndtag og beskyttelsesskærm beskytter mod flyvende gren materiale uden at blokere synet til sværdet.

Enhver stikkontakt som tilssluttes elektriske udstyr, udendørs skal have RCD beskyttelse. En RCD er en sikkerhedsanordning, der slukker automatisk, når den detekterer en jordfejl.

[NYHED: BLACK+DECKER™S Hækkeklipper serie, er designet til flotte resultater, hurtigere ]