Om virksomheden - Miljø - BLACK+DECKER™ Miljø
 

Om virksomheden

 
 


VORES MILJØ POLITIK

BLACK+DECKER™ respekterer behovet for balance mellem industri og et sundt, vedvarende miljø. Vores rolle, for at støtte denne balance, er at designe, producere og distribuere produkter og service på en måde som beskytter kvaliteten af miljøet samtidig med at vi giver vores medarbejdere et rent og sikkert arbejdsmiljø.

Vi stræber efter at reducere vores virksomheds indvirkning på miljøet ved at prioritere miljø, sundhed og sikkerhed under processerne højt, og ved at tage højde for miljømæssige faktorer i produktdesignet og produceringsmetoder. Vi forventer at vores virksomheder verden over fuldt ud overtager forpligtigelsen ved disse strategier ved at etablere og vedligeholde miljømæssige, sundheds og sikkerhedsmæssige styresystemer som skal sikre:

  • Handlinger og aktiviteter som er udført i overensstemmelse med alle de gældende love og reguleringer.
  • Produkter og indpakning er designet under hensyntagen til miljøet i forbindelse med brug af råt materiale, produktionsteknikker, krav til energi, kundernes brug af produktet og efter værktøjet er udtjent.
  • Reduktion af aktiviteternes indvirkning på miljøet gennem forbedringer i produktions processerne, konservering af energi og ressourcer og forhindring af forurening.
  • Et rent, sikkert og sundt arbejdsmiljø hvor risikable arbejdsområder bliver identificerede og kontrollerede og hvor medarbejderne er trænet tilstrækkeligt og opmuntret til at bidrage til at give deres miljø en god kvalitet.
  • Regelmæssig gennemgang og forbedring af miljømæssige, sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige rutiner.
  • Samarbejde med regering, industri, kunder, leverandører og andre interessanter om at idenficere miljømæssige aspekter i vore aktiviteter.

Vi forventer at vores verdensomspændende virksomheder støtter disse principper og vi lover at BLACK+DECKER™ vil gøre sit bedste for at beskytte og bevare miljøet som vi alle lever i.